Resultaten voor sociale hypothecaire lening

sociale hypothecaire lening
Aangaan van een hypothecaire lening Stad Ronse.
Naast de klassieke financiële instellingen en banken kan je voor een hypothecaire lening ook bij volgende instanties terecht. Voordelige hypothecaire leningen worden toegekend aan gezinnen met ten minste één kind ten laste. Een ernstig gehandicapt kind telt voor 2 kinderen ten laste. Voor informatie en voorwaarden kan je op de website van het Vlaams Woningfonds terecht. Er is een provinciale zetel voor Oost-Vlaanderen waar je tijdens de openingsuren terecht kan voor meer gepersonaliseerde info. Voor de regio van Ronse is er ook een ontvangdag voorzien te Oudenaarde.
Lening Vlaams Woningfonds Nazareth.
de aankoop van een woning of appartement. het uitvoeren van werken aan een woning of appartement. Een bestaande hypothecaire lening kan het Vlaams Woningfonds in uitzonderlijke gevallen ook overnemen. De verkoopwaarde van de woning of het appartement mag de vastgelegde maximumgrenzen niet overschrijden. De rentevoet wordt berekend in functie van het nettobelastbaar inkomen het aantal personen ten laste en de ligging van de woning of het appartement. De rentevoeten variëren momenteel tussen minimaal 2 % en maximaal 228 %.
Sociale leningen Wonen in Brussel.
Wie jonger is dan 35 jaar kan bij het Woningfonds een hypothecaire lening afsluiten aan extra interessante voorwaarden. Neem zo snel mogelijk contact op met het Woningfonds voor een eerste afspraak. Een initiatief van de.
Sociale lening bij VMSW Bouwinfo.
Mijn Huis Mijn Architect 2016. Home Forum Bouwen en Verbouwen Wetgeving en Premies Sociale lening bij VMSW. Forum Nieuwe berichten FAQ. Sociale lening bij VMSW. Voeg een andere quoty toe of reply now. Geplaatst op 06-07-2010 134150. Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Op de website www.vmsw.be kan je meer info terugvinden over het bekomen van een sociale lening voor de aankoop van een huis met renovatiekosten. In mijn geval kan ik dus als alleenstaande hier aanspraak op maken. Ik heb reeds een gesprek gehad met een plaatselijk kantoor.
overname sociale hypothecaire lening JuridischForum.be.
7 berichten Pagina 1 van 1. overname sociale hypothecaire lening. 1 4 jaar 2 maand geleden 07 Aug 2012 0837. Ik heb een hypothecaire lening bij een sociale verstrekker. Nu verhuur ik deze woning wat wettelijk gezien niet mag. Ik moet zelf in deze woning wonen. De lening loopt al 6 jaar. Ik wil deze dan ook graag door een bank laten over nemen. Waarop moet ik allemaal letten bij overname/herfinanciëring? Ik wil namelijk niet dat ik mijn fiscaal voordeel dat ik de laatste 6 jaar genoten heb van de belastingen terug moet geven. Ik heb vernomen dat de lening minimum 10 jaar moet lopen om van dit fiscaal voordeel te kunnen genieten.
Gemeente Malle NL Diensten Ruimtelijke ordening Huisvesting Sociale leningen.
Elk van deze kanalen heeft zijn eigen voorwaarden en modaliteiten dus je maakt eerst best een grondige vergelijking. Indien je van plan bent om een hypothecaire lening dit kan maar hoeft zeker geen sociale lening te zijn af te sluiten vergeet dan zeker niet om na te gaan of je in aanmerking komt voor de gratis verzekering gewaarborgd wonen. De Ideale Woning Diksmuidelaan 276 2600 Berchem 03-320.29.70 03-366.08.57 infoDeIdealeWoningCIPAL@woonnet.be.
Sociale woonlening Harelbeke.
Richt je tot de Zuid-West-Vlaamse Huisvestingsmaatschappij die jouw gemeente als werkingsgebied heeft. 2 Een sociale lening via het Vlaams Woningfonds. In Vlaanderen kun je ook via het Vlaams Woningfonds een sociale lening aangaan. 3 Een sociale lening via de Sociale Kredietmaatschappij. U kunt uw rentevoet en terugbetaling zelf berekenen via de Wooncalculator. Hiervoor heeft u uw recentste aanslagbiljet nodig en moet u weten in welke buurt de woning ligt waarvoor u wilt lenen. Wat moet je meebrengen? Informatie over het project waarvoor u wil lenen. Javascript is required to view this map.
Sociale lening Gemeente Koksijde Inwoner.
Vacatures bij het gemeentebestuur. Leveren aan de gemeente Koksijde. Signalisatie van handelszaken tijdens openbare werken. Lokaal en Vlaams woonbeleid. Sociaal Huis Adres Contact. 058 53 43 10 Fax 058 53 43 11 E-mail Openingstijden. Openingsuren Sociaal Huis dag openingsuren. 09.00 tot 12.00 uur. 13.30 tot 16.00 uur. 09.00 tot 12.00 uur. 13.30 tot 16.00 uur. 09.00 tot 12.00 uur. 13.30 tot 16.00 uur. 09.00 tot 12.00 uur. 13.30 tot 16.00 uur. 09.00 tot 12.00 uur. 13.30 tot 16.00 uur. Donderdagnamiddag zijn de diensten telefonisch niet bereikbaar. Wie werkt op deze dienst? De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW.
Woonlening van het Vlaams Woningfonds Gemeente Brecht.
Woonlening van het Vlaams Woningfonds. Het Vlaams Woningfonds kent sociale hypothecaire leningen toe aan gezinnen en alleenstaanden voor. de aankoop of het behoud van een woning of appartement eventueel gecombineerd met werken. werken aan een woning of appartement. de aankoop van een bouwgrond of een sociale kavel. de terugbetaling van bestaande hypothecaire leningen onder bepaalde voorwaarden. De uiteindelijke rentevoet wordt berekend in functie van. het aantal personen ten laste. de ligging van de woning het appartement of de bouwgrond. De rentevoeten variëren momenteel tussen minimum 155% en maximum 309% dit is de zogenaamde referentierentevoet.
Lenen bij VMSW.
Wilt u een sociale woning kopen in het Vlaams Gewest of een woning kopen en renoveren? De VMSW biedt u een betaalbaar woonkrediet aan de Vlaamse Woonlening. Wie kan een lening krijgen? Wat zijn de inkomensvoorwaarden? Heeft u al een woning of grond? Wat zijn de leeftijdsgrenzen? Bent u financieel in staat om maandelijks af te betalen? Verblijft u langdurig in België? Waarvoor kunt u lenen? De VMSW verstrekt alleen hypothecaire leningen voor woningen zolang er budget beschikbaar is. Welke types van woningen dat leest u op deze pagina.
Gemeente Herent Sociaal wonen.
CONTACT STRATENPLAN LOKET AANMELDEN. U bent op zoek naar een sociale woning betaalbaar wonen een sociale of voordelige lening? Bekijk dan zekerde documenten in de rubriek sociaal wonen in deze link. Hierin vindt u naast de huidige voorwaarden ookcontactgegevensende benodigde documentenwanneer u zich wil inschrijven. Om in aanmerking te komen om een sociale woning te huren/kopen of om een sociale lening aan te gaan moet u voldoen aan een aantal voorwaarden opgelet deze verschillen naargelang het gaat om huren kopen of lenen. kopie aanslagbiljet laats gekend inkomen.

Contacteer ons